За БОНВИВАНИ -30%

Original price was: 6,950.00ден.Current price is: 4,865.00ден.

Original price was: 6,950.00ден.Current price is: 4,865.00ден.

За БОНВИВАНИ -30%

Original price was: 6,950.00ден.Current price is: 4,865.00ден.

Вината, како и луѓето, имаат своја личност, став, карактер…

“Виното е една од најцивилизираните нешта на светот” – зборувал Ернест Хемингвеј од искуство.

За бонвиваните, за трагачите по искуство – избравме 11 црвени вина. Од лесни и овошни, до комплекси и интензивни. Секое од нив, верен претставник на својата сорта и потекло. Сите заедно – најдобар начин да се истражи богатството на стилови на црвеното вино.

 1. Tussock Jumper SWEET CAT, Италија
 2. Tussock Jumper PINOT NOIR, Франција
 3. Tussock Jumper TEMPRANILLO, Шпанија
 4. Tussock Jumper TOURIGA, Португалија
 5. Tussock Jumper CARMENERE, Чиле
 6. Tussock Jumper NERO D’AVOLA, Италија
 7. Tussock Jumper MALBEC, Аргентина
 8. Tussock Jumper SHIRAZ-GRENACHE-VIOGNIER, Јужна Африка
 9. Tussock Jumper SHIRAZ, Австралија
 10. Tussock Jumper ZINFANDEL, USA
 11. Тussock Jumper MONASTRELL Organic, Шпанија