Kој е Вашиот стил?

Изберете од 25-те интернационални вина на Tussock Jumper. За најмалку 3 Tussock Jumper вина – БЕСПЛАТНА ДОСТАВА низ цела Македонија. Во Скопје – очекувајте ги своите вина уште следниот ден.

Подготвивме 20+ понуди – за различни пригоди, расположенија и карактери. Изборот е Ваш, како и попустите од 15%, 20%, 25% и 30%

Во нашата продавница

Наздравете за себе или подарете со љубов.

Наши услуги

Во соработка со Wine Way – Центар за винска едукација и организација на вински настани, Ви нудиме:

Заедно со еден од нашите сомелиери – истражете го виното, пивото, жестокиот алкохол – од удобноста на својот дом или омилена локација.

Импресионирајте клиент, развијте ја својата деловна мрежа, привлечете нова соработка, или вложете во развој на тимскиот дух.

На Вашиот website и стратегијата за социјалните медиуми, им приоѓаме од потребите на токму Вашиот бизнис. Креираме од уникатната позиција на специјалисти за вино и маркетинг. 

Од почетник и вински ентузијаст (Level 1), преку посериозен вински познавач (Level 2) до вински професионалец (Level 3) – изберете го своето ниво, вложете во себе или својата кариера и добијте интернационална сертификација.

Започнувате кариера во индустријата на жестоки пијалоци (Level 2), или пак сакате подлабоко да го развиете своето хоби (Level 1) – погледнете која интернационална квалификација е за Вас.

Со што ќе наздравите?