За ПЕРФЕКЦИОНИСТИ -30%

Original price was: 5,160.00ден.Current price is: 3,615.00ден.

Original price was: 5,160.00ден.Current price is: 3,615.00ден.

За ПЕРФЕКЦИОНИСТИ -30%

Original price was: 5,160.00ден.Current price is: 3,615.00ден.

Вината, како и луѓето, имаат своја личност, карактер, став… за некои, пак, важно е сè да е по нивна мерка.

Белите сорти се перфекционисти помеѓу вината. За да се појават во своето најдобро издание, неопходно е сè да им се погоди – од климата во која растат -до начинот на кој со нив се постапува во винаријата.

Вистинските перфекционисти помеѓу вас ќе уживаат во:

  1. Tussock Jumper VINHO VERDE, Португалија
  2. Tussock Jumper RIESLING, Германија
  3. Tussock Jumper VERDEJO Organic, Шпанија
  4. Tussock Jumper CHARDONNAY, Франција
  5. Tussock Jumper PINOT GRIGIO, Италија
  6. Tussock Jumper CHENIN BLANC, Јужна Африка
  7. Tussock Jumper SAUVIGNON BLANC, Нов Зеланд
  8. Tussock Jumper SAUVIGNON BLANC, Франција