За ИСТРАЖУВАЧИ -25%

Original price was: 5,320.00ден.Current price is: 3,990.00ден.

Original price was: 5,320.00ден.Current price is: 3,990.00ден.

За ИСТРАЖУВАЧИ -25%

Original price was: 5,320.00ден.Current price is: 3,990.00ден.

Вината, како и луѓето, имаат своја личност, став, карактер. Кое личи на Вас?

За истражувачите – светот е голем и возбудлив. Полн авантури кои чекаат да бидат живеени, места и нешта кои треба да бидат истражени. И бидејќи живот е прекраток за да се пие исто вино, за истражувачите избравме вина од различни и далечни краеви на светот.

  1. Tussock Jumper CHENIN BLANC, Јужна Африка
  2. Tussock Jumper SAUVIGNON BLANC, Нов Зеланд
  3. Tussock Jumper CARMENERE, Чиле
  4. Tussock Jumper ZINFANDEL, USA
  5. Tussock Jumper SHIRAZ-GRENACHE-VIOGNIER, Јужна Африка
  6. Tussock Jumper SHIRAZ, Австралија