За ЕВРОПЈАНИ -20%

Original price was: 3,965.00ден.Current price is: 3,170.00ден.

Original price was: 3,965.00ден.Current price is: 3,170.00ден.

За ЕВРОПЈАНИ -20%

Original price was: 3,965.00ден.Current price is: 3,170.00ден.

Вината, како и луѓето, имаат своја личност, карактер, став… потекло и култура.

За вас одбравме 7 вина кои се вистински претставници на Стариот свет – запознајте ги винските европјани:

  1. Tussock Jumper PROSECCO, Италија
  2. Tussock Jumper PINOT GRIGIO, Италија

  3. Tussock Jumper RIESLING, Германија
  4. Tussock Jumper CHARDONNAY, Франција

  5. Tussock Jumper GRENACHE ROSE, Франција
  6. Tussock Jumper PINOT NOIR, Франција
  7. Tussock Jumper TEMPRANILLO, Шпанија