За МОЌНИ -30%

Original price was: 4,420.00ден.Current price is: 3,095.00ден.

Original price was: 4,420.00ден.Current price is: 3,095.00ден.

За МОЌНИ -30%

Original price was: 4,420.00ден.Current price is: 3,095.00ден.

Вината, како и луѓето, имаат своја личност, став, карактер.

Кое од нив одговара на Вашата личност?

Силни, харизматично вообразени, полни самодоверба. Каде и да сте – вашето присуство останува забележано.  За Вас ги избравме моќните црвени вина, чиј карактер долго не се заборава.