За ЕЛЕГАНТНИ -15%

Original price was: 1,985.00ден.Current price is: 1,690.00ден.

Original price was: 1,985.00ден.Current price is: 1,690.00ден.

За ЕЛЕГАНТНИ -15%

Original price was: 1,985.00ден.Current price is: 1,690.00ден.

Вината, како и луѓето, имаат своја личност, став, карактер. Кое личи на Вас?

За eлегантите – убавината е во деталите, во внатрешниот мир. Дискретни, но самоуверени. Такви се и овие, елегантни, црвени вина кои ги избравме за Вас. Освојуваат ненаметливо, сакаат да ги запознаете, да ги препознаете меѓу илјада други –  и да ги засакате засекогаш.

  1. Tussock Jumper PINOT NOIR, Франција
  2. Tussock Jumper CARMENERE, Чиле

  3. Tussock Jumper NERO D’AVOLA, Италија