За ВЕЧНО МЛАДИ -15%

Original price was: 1,635.00ден.Current price is: 1,390.00ден.

Original price was: 1,635.00ден.Current price is: 1,390.00ден.

За ВЕЧНО МЛАДИ -15%

Original price was: 1,635.00ден.Current price is: 1,390.00ден.

Вината, како и луѓето, имаат своја личност, став, карактер… и иако некои стануваат подобри со времето, помеѓу нив има такви кои се одлични уште во младоста.

Такви се и трите вина кои ги избравме за вас – млади, освежителни, чисти и совршени за уживање веднаш!

  1. Tussock Jumper PINOT GRIGIO, Италија
  2. Tussock Jumper RIESLING, Германија
  3. Tussock Jumper VINHO VERDE, Португалија