За СЛАВЕНИЦИ -20%

Original price was: 2,975.00ден.Current price is: 2,380.00ден.

Original price was: 2,975.00ден.Current price is: 2,380.00ден.

За СЛАВЕНИЦИ -20%

Original price was: 2,975.00ден.Current price is: 2,380.00ден.

Вината, како и луѓето, имаат своја личност, став, карактер… и расположение.

А кога сте расположени за славење – ништо не одговара подобро од – добро пенливо вино!

За вас, драги славеници, избравме три пенливи вина – свежо и овошно Prosecco (Classic & Rose) и традиционaлно, комплексно (Champagne method) – Cava, но и две дискретно пенливи, уникатни вина – Vinho Verde и Moscato Rose.

  1. Tussock Jumper CAVA, Шпанија

  2. Tussock Jumper PROSECCO, Италија

  3. Tussock Jumper PROSECCO ROSÉ, Италија
  4. Tussock Jumper VINHO VERDE, Португалија
  5. Tussock Jumper MOSCATO ROSE, Шпанија