CWSA 2022 winners

Original price was: 3,910.00ден.Current price is: 3,320.00ден.

CWSA e најголемиот и најпрестижниот натпревар за вино и жестоки пијлоци во Хонг Конг. Судиите се внимателно избрани помеѓу оние кои “живеат” на винскиот пазар – купувачи, увозници, дистрибутери, сомелиери.

Ви ги нудиме 6те вина на Tussock Jumper кои во 2022 година, од CWSA натпреварот, си собраа медали:

🥇🥇Double Gold Medal🥇🥇
Tussock Jumper Riesling

🥇Gold Medal🥇
Tussock Jumper Malbec
Tussock Jumper Monastrell
Tussock Jumper Pinot Noir

🏆CWSA USA Wine of the Year🏆
Tussock Jumper Zinfandel

🥈Silver Medal🥈
Tussock Jumper Vinho Verdе

Нема на залиха