За СЛАТКИ -20%

Original price was: 2,875.00ден.Current price is: 2,300.00ден.

Original price was: 2,875.00ден.Current price is: 2,300.00ден.

За СЛАТКИ -20%

Original price was: 2,875.00ден.Current price is: 2,300.00ден.

Вината, како и луѓето, имаат своја личност, став, карактер… степен на слаткост 🙂

За слатките и оние кои сакаат слатко – избравме 4 различни вина: и пенливо, и бело и розе и црвено!  Секое од нив има различен степен на остаток на шеќер, но сите се одлично балансирани со освежителна киселина и овошни и цветни ароми.

Во Ваше здравје!

  1. Tussock Jumper PROSECCO, Италија

  2. Tussock Jumper SWEET CAT White, Италија
  3. Tussock Jumper RIESLING, Германија
  4. Tussock Jumper MOSCATO ROSE, Шпанија

  5. Tussock Jumper SWEET CAT Red, Италија