Dalvina, Hermes, VRANEC

400.00ден

400.00ден

Dalvina, Hermes, VRANEC

400.00ден

Благороден Вранец со интензивно-темнa рубин боја и овошен мирис, со примеси на ванила и пекарски зачини стекнати при шестмесечно стареење во пресен француски даб. Вино со хармоничен вкус и изразена свежина и структура, и мек овошен завршеток.

2015 Алк. 14.5% Суво

Препораки:

Tемпература на служење|15°C-18°C
Наменетa чаша|Стандардна за црвено