Dalvina, Hermes, MERLOT

400.00ден

400.00ден

Dalvina, Hermes, MERLOT

400.00ден

Вино што се одликува со отворена, рубин црвена боја и комплексна арома која потсетува на ситнозрнесто црвено овошје, придружено со хербални ноти и ванилински поттонови како резултат на шестмесечно созревање во пресен француски даб. Мерло со полн вкус и меки танини, и долг овошен послевкус.

2015 Алк. 14.5% Суво

Препораки:

Tемпература на служење|15°C-18°C
Наменетa чаша|Бордо