Dalvina, Hermes, CABERNET SAUVIGNON

400.00ден

400.00ден

Dalvina, Hermes, CABERNET SAUVIGNON

400.00ден

Каберне со интензивна рубин црвена боја, со пријатни овошни ароми, придружени со ванила и каранфил како резултат на шестмесечно стареење во свеж француски даб. Вино чиј вкус е полн, со изразена структура, но проследен со мек и хармоничен послевкус.

2015 Алк. 14.0% Суво

Препораки:

Tемпература на служење|15°C-18°C
Наменетa чаша|Бордо