Dalvina, Elegija, SAUVIGNON BLANC

335.00ден

Вино што се одликува со жолто-зеленкаста боја и ароми со изразени, билно-овошни ноти на цитрус и папрат. Заситен со хармонија, елегантно заокружен Совињон Блан што дарува вкус полн мекост, со фин, долг завршеток.

Алк. 13.0% Суво

Препораки:

Tемпература на служење|10°C-12°C
Наменетa чаша|Совињон Блан

Dalvina, Elegija, SAUVIGNON BLANC

335.00ден

335.00ден