Dalvina, Elegija, CHARDONNAY

380.00ден

380.00ден

Dalvina, Elegija, CHARDONNAY

380.00ден

Вино со нежна, сламено-жолта боја и комплексна арома исткаена од цитрусно овошје со кремасти подноти на путер, со полн вкус, заокружен со фин, долг завршеток.

Алк. 13.0% • Суво

Препораки:

Tемпература на служење|10°C-12°C
Наменетa чаша|Шардоне