Dalvina, Ar.Magedon, Cuvée Barrique

1,000.00ден

1,000.00ден

Dalvina, Ar.Magedon, Cuvée Barrique

1,000.00ден

Совршена комбинација од нашиот деликатен и ароматичен Вранец, богато Каберне и постојано Мерло. Ар-Магедон – одлежано 24 месеци во професионално изработени дабови буриња, плени со својата хармонија и незаборавно сетилно задоволство. Вино со темно црвена кон пурпурна боја, поддржано со јака, но не груба танинска структура која го одолговечува десетици години.

2008 • Алк. 14.0% • Суво

Препораки:

Tемпература на служење|14°C-19°C
Наменетa чаша|Бургунд