Dalvina, Amfora, VRANEC

220.00ден

220.00ден

Dalvina, Amfora, VRANEC

220.00ден

Прастара локална сорта Вранец, ферментирана на традиционален начин, претворена во балансирано, нежно и ароматично вино што ги милува и смирува сите сетила. Пријатно ја придружува секоја трпеза, особено во студените зимски денови.

Tемпература на служење 15°C – 17°C

Препораки:

Tемпература на служење|15°C-17°C
Наменетa чаша|Стандардна за црвено