Bovin, CABERNET SAUVIGNON

580.00ден

Ова вино од БОВИН, е квалитетно црвено вино со сјајна, рубин црвена боја. Каберне Совињон е високо-ароматично вино богато со хербални ноти, присуство на рибизла и цреши.

Ова вино е добар придржник на трпеза со дивеч, свинско, јагнешко, скара и е одлично со тврди сирења.

Се препорачува да се сервира на температура од 15-17°C.

Bovin, CABERNET SAUVIGNON

580.00ден

580.00ден