World Moscato Day -15%

1,260.00ден

1,260.00ден

World Moscato Day -15%

1,260.00ден

Наздравете на #MoscatoDay со нашиот ултимативен CROWDPLEASER!

Раскошна слаткост, балансирана со освежителни меурчиња. Мирисни, цветни и овошни ароми на роза и јагода, праска. Совршено за топлите денови кои конечно ги дочекавме.

Вреди да напоменеме! – станува збор за bestseller, и оваа понуда за 3 вина со 15% попуст е по повод #MoscatoDay е ограничена до крајот на мај. Набавете си одлично летно вино на време!