#PinotNoirDay -15%

Original price was: 1,785.00ден.Current price is: 1,520.00ден.

Original price was: 1,785.00ден.Current price is: 1,520.00ден.

#PinotNoirDay -15%

Original price was: 1,785.00ден.Current price is: 1,520.00ден.

Happy International #PinotNoir Day

Секој винар ќе ви каже – Pinot Noir е една од најпроблеметичните сорти – и во лозјето и во винаријата. НО, кога ќе се “склопат коцките”, дава едно вино кое вреди за маката.

Каков е нашиот?

Деликатни ароми на црвени бобинки дополнети со земјени тонови. Ноти на даб и ванила. Комплексен и долг финиш со лесни и добро интегрирани танини.