Dalvina, Synthesis, Cuvée Barrique

650.00ден

650.00ден

Dalvina, Synthesis, Cuvée Barrique

650.00ден

Комбинација од нашиот деликатен и ароматичен Вранец, богато Каберне и постојано Мерло. Синтезис плени со својата хармонија и незаборавни одлики, одлежано 12 месеци во професионално изработени дабови буриња. Вино со темно црвена боја и длабока пурпурна нијанса, поддржано со јака, но не груба танинска структура која го одолговечува десетици години.

2015 Алк. 14.0% Суво

Препораки:

Tемпература на служење|14°C-19°C
Наменетa чаша|Бургунд