Dalvina, Hermes, SYRAH

400.00ден

400.00ден

Dalvina, Hermes, SYRAH

400.00ден

Сирах што се одликува со типична рубин црвена боја и комплексен аромат, со мирис на ситнознесто црно овошје придружено со зачинско-земјени ноти. Одлежано шест месеци во свеж француски даб, со полн вкус и мека танинска структура, и слаткасто-овошен завршеток.

2015 Алк. 14.0% Суво

Препораки:

Tемпература на служење|15°C-18°C
Наменетa чаша|Стандардна за црвено