Dalvina, Elegija, SYRAH

380.00ден

380.00ден

Dalvina, Elegija, SYRAH

380.00ден

Розе Сирах исклучиво произведен од истоимената сорта, со брилијантна рубин боја и воодушевувачки ароми на јагода и малина. Патем, изобилува со ноти од црвени зрнести овоштија, хибискус и зачински траги. Вино со средно-полн вкус, заокружен со фин, слаткаст, овошен завршеток и хармонија која носи право уживање.

Алк. 13.0% Суво

Препораки:

Tемпература на служење|11°C-13°C
Наменетa чаша|Розе