Dalvina, Elegija, RKACITELI

380.00ден

380.00ден

Dalvina, Elegija, RKACITELI

380.00ден

Р’кацители

Софистицирано вино со светла, жолто-зеленкаста боја и овошна палета од интензивни ароми, како и дискретни билни и зачински подтонови. Со полн, хармоничен, долготраен вкус и изразено тело.

Алк. 14.0% • Суво

Препораки:

Tемпература на служење|10°C-12°C