Dalvina, Amfora, Rose

220.00ден

220.00ден

Dalvina, Amfora, Rose

220.00ден

Полусуво вино со нежна, бледо розова боја и карактеристики што го прават достоинствен и атрактивен пијалак во асортиманот на Далвина. Букето од шумска јагода, карамела и мед пленува уште со првата голтка.

Алк. 12.0% Полусуво

Препораки:

Tемпература на служење|10°C-12°C
Наменетa чаша|Розе