Chardonnay Day -15%

Original price was: 1,635.00ден.Current price is: 1,390.00ден.

Original price was: 1,635.00ден.Current price is: 1,390.00ден.

Chardonnay Day -15%

Original price was: 1,635.00ден.Current price is: 1,390.00ден.

Cheers to #ChardonnayDay!

Со чаша одлично Chardonnay, да наздравиме за едно од најславните вински сорти на светот!

Вистински камелеон – под влијание на тоа каде и како се одгледува, од креативноста на енологот – оваа славна винска сорта дава безброј експресии.

Од нашиот Tussock Jumper Chardonnay, очекувајте сочни ароми на кајсија, круша, зелено јаболко. Ноти на орев и лешник, бел цвет. Дискретно путераст финиш.

По повод интернационалниот ден на Chardonnay, Ви нудиме 3 шишиња одлично вино и 15% попуст.

Во Ваше здравје!