Cava Day -15%

1,515.00ден

1,515.00ден

Cava Day -15%

1,515.00ден

По повод интернационалиот #CavaDay – да наздравиме со и за Cava!

Свежи ароми на зелено овошје, цитрус, во хармонија со комплексните ароми на свежо пециво поради традиционалниот метод Méthode Champenoise (Шампањ метод) со кој се произведува.

Уживајте во ова одлично вино, со 15% попуст за 3 шишиња.

Опис

 

 

 

 

Spread the love