Sauvignon Blanc -20%

Original price was: 2,985.00ден.Current price is: 2,390.00ден.

Original price was: 2,985.00ден.Current price is: 2,390.00ден.

Sauvignon Blanc -20%

Original price was: 2,985.00ден.Current price is: 2,390.00ден.

Кренете чаша во името на едно од најславните бели вина на светот. Вино со толку карактеристични и специфични ароми и вкусови – што, ако е добро направено, најлесно ќе научите да го препознавате.

По повод интернационалниот ден на ова одлично вино, уживајте во класилен пример на Sauvignon Blanc од Marlborough, Нов Зеланд. Цитрусни ноти, впечатливи ароми на диња и препознатливата зелена пиперка. Богато и интензивно на палета. Зрелоста на тропското овошје е одлично балансирана со сув, чист финиш.