Pinot Grigio Day -15%

Original price was: 1,635.00ден.Current price is: 1,390.00ден.

Original price was: 1,635.00ден.Current price is: 1,390.00ден.

Pinot Grigio Day -15%

Original price was: 1,635.00ден.Current price is: 1,390.00ден.

Oвој #PinotGrigioDay наздравете со чаша полна чист, освежителен, едноставен Pinot Grigio!

“Simplicity is the ultimate sophistication!” – рекол пред многу векови италијанскиот ренесансен мајстор Leonardo da Vinci – и без  да знае, дал еден од најдобрите описи на славното италијанско вино – Pinot Grigio.

А со јазикот на виното, тоа би значело: Ароми на сочно зелено јаболко и цитрус. Лесно тело, нежна палета и долг, чист финиш.

По повод интернационалниот ден #PinotGrigioDay ви подготвивме 15% попуст за 3 шишиња од ова одлично вино, како создадено за топлите денови пред нас.

Во Ваше здравје!