Пакување за две Tussock Jumper вина

350.00ден

350.00ден

Пакување за две Tussock Jumper вина

350.00ден

Пакување за две Tussock Jumper вина по Ваш избор.

Пакувањето содржи 3 мали бонбониери.

Откако ќе го изберете ова пакување, изберете Tussock Jumper вино по свој вкус.

Конечната цена на подарокот ќе биде цената на пакувањето 350 мкд, плус цената на избраното вино.

Пример: