Пакување за едно Tussock Jumper вино

250.00ден

250.00ден

Пакување за едно Tussock Jumper вино

250.00ден

Пакување за едно Tussock Jumper вино по Ваш избор.

Пакувањето содржи 2 мали бонбониери.

Откако ќе го изберете ова пакување, изберете Tussock Jumper вино по свој вкус. Конечната цена на подарокот ќе биде цената на пакувањето, 250 мкд, плус цената на избраното вино.