Пакување за три Tussock Jumper вина

650.00ден

650.00ден

Пакување за три Tussock Jumper вина

650.00ден

Пакување за три Tussock Jumper вина по Ваш избор.

Пакувањето е во дрвена кутија и содржи бонбониера.

Откако ќе го изберете ова пакување, изберете Tussock Jumper вина по свој вкус.

Конечната цена на подарокот ќе биде цената на пакувањето 650 мкд, плус цената на избраното вино.

Пример: