За ПОИНАКВИ -20%

Original price was: 4,015.00ден.Current price is: 3,210.00ден.

Original price was: 4,015.00ден.Current price is: 3,210.00ден.

За ПОИНАКВИ -20%

Original price was: 4,015.00ден.Current price is: 3,210.00ден.

Некои вина, како и луѓето, имаат личност, карактер, став, поради кои не е лесно е да ги сместиш во една категорија, под еден заеднички опис. За овие вина, и луѓе, го избравме терминот – поинакви.

Драги бунтовници, запознајте ги нашите 7 поинакви и посебни вина:

  1. Tussock Jumper CAVA, Шпанија
  2. Tussock Jumper VINHO VERDE, Португалија
  3. Tussock Jumper VERDEJO Organic, Шпанија
  4. Tussock Jumper MOSCATO ROSE, Шпанија
  5. Tussock Jumper NERO D’AVOLA, Италија
  6. Tussock Jumper TOURIGA, Португалија
  7. Тussock Jumper MONASTRELL Organic, Шпанија