За ЗАБАВНИ -20%

Original price was: 2,975.00ден.Current price is: 2,380.00ден.

Original price was: 2,975.00ден.Current price is: 2,380.00ден.

За ЗАБАВНИ -20%

Original price was: 2,975.00ден.Current price is: 2,380.00ден.

Вината, како и луѓето, имаат своја личност, став, карактер.
Дали ова личи на Вас:
Забавата започнува дури кога тие ќе пристигнат. Нивното присуство – ги прави сите околу нив да се чуствуваат подобро. Бидејќи – животот е најубав кога на него се гледа низ розеви очила и се наздравува со меурчиња.

  1. Tussock Jumper GRENACHE ROSE, Франција
  2. Tussock Jumper MOSCATO ROSE, Шпанија
  3. Tussock Jumper PROSECCO ROSÉ, Италија
  4. Tussock Jumper PROSECCO, Италија
  5. Tussock Jumper CAVA, Шпанија